| |
| Avtor |
Sporočilo |
|
| TinaŠ |
Objavljeno: Sre Feb 18, 2009 8:37 pm |
|
|
|
cicifuj
Pridružen/-a: Sre Feb 2009 20:13
|
Zdravo
Danes, 18.2.2009 sem dobila po pošti pismo, da naj si podaljšam članstvo in da če bom med prvimi stotimi, dobim še usb ključ. Ker sem to pozabila naredit na začetku šolskega leta, sem z veseljem skočila do Zakona z vsemi papirji. Potem pa.... Kelnarci sem morala sama reči za podpis na članski izkaznici, da ne govorim da sem čakala kot kretem, ker dekle ni vedelo ali naj naprej postreže ENO kavo kolegu, ki je sedel za šankom, ali naj najprej uredi moje zadeve. Nakar, mi udari štempiljko, in pove, da je to to. Pa ji omenim USB. Začela jih je iskati, nezavzeto. Ko je rahlo obupala, me je prosila da naj ga pridem iskat kdaj drugič. Ne, sem ji rekla. Bom kar počakala da poiščeš. Še malo je brskala po klubu, in lahko ugibate, da sem domov odšla brez obljubljenga darila.
Zdi se mi skrajno nedopustno, da študente in dijake novačite k vpisu in podaljševanju članstva, jim obljubljate nagrado za to, ko pa dejansko pride do tega da je treba podkupnino za vpis predati, pa se to ne zgodi. Lahko mi verjamete, da se bom v Zakonu prikazala še vsaj tolikokrat, dokler ne bom dobila tega ključka.
Pa se mi ne gre toliko za ključ, kot pa za princip. In hočem, da veste kaj se mi je zgodilo, ker se zna zgoditi, da ko bom naslednjič prišla v Zakon in natakarju omenila, da sem tam zaradi usb-ja, mi lahko ne bo verjel. Štemplj na izkaznici imam, moj podpis na pristopni izjavi pa imate tudi vi. Nobenega dokaza nimam, da ključka nisem dobila. No, upam da se to ne bo zgodilo.
Bilo bi res fino, da bi zadevo čimprej uredili, da v bodoče ne bo prihajalo do takih zapletov. Pa še kelnarici lahko poveste, da ji ne bo krona z glave padla, če bo bila do obiskovalcev malo bolj prijazna. Čeprav nismo v Zakonu vsak dan na kavi, ga imamo vseeno radi in ga z vseljem obiskujemo.
Lp, Tina Š. |
|
|
| Nazaj na vrh |
|
| 8ball |
Objavljeno: Sre Feb 18, 2009 10:27 pm |
|
|
|
nad-ciciban
Pridružen/-a: Sob Sep 2007 14:42
Kraj: Vrhnika
|
Tukaj bi se tudi jaz oglasil, tudi moji sestri in njeni prijateljici je bilo rečeno, da klučka ne more dobiti, če stvar oglašujemo, potem naj tudi funkcionira. Jutri se pridem včlanit tudi sam saj sem tudi dobil dotično pošto... Bomo videli kako bo šlo
LP 8ball |
_________________ I don't necessarily agree with everything i say... |
|
| Nazaj na vrh |
|
| ..... |
Objavljeno: Sre Feb 18, 2009 11:20 pm |
|
|
|
Site Admin
Pridružen/-a: Tor Mar 2007 20:33
|
| ojla.. brez skrbi.. da se ključki ne zgubljajo brez nadzora in da ne nastane zmeda, ker so nekateri potrdila prinesli že na začetku šolskega leta, nekateri pa kasneje (pa seveda nekateri osebno, drugi pa po pošti), so shranjeni pri tajnici, ki pregleda vsa potrdila in nato vsem pošlje ključke po pošti, tako da jih bo res dobilo tistih prvih 100, ki se jih je že oz. se še bojo učlanili... |
|
|
| Nazaj na vrh |
|
| TinaŠ |
Objavljeno: Čet Feb 19, 2009 6:48 pm |
|
|
|
cicifuj
Pridružen/-a: Sre Feb 2009 20:13
|
| Se pravi... kdaj lahko pričakujem ključek? En teden, mesec.... |
|
|
| Nazaj na vrh |
|
| ..... |
Objavljeno: Pet Feb 20, 2009 1:36 pm |
|
|
|
Site Admin
Pridružen/-a: Tor Mar 2007 20:33
|
| cau.. lahko ga pricakujes v zacetku naslednjega tedna.. |
|
|
| Nazaj na vrh |
|
| fidelius2001 |
Objavljeno: Sob Feb 28, 2009 12:57 am |
|
|
nad-ciciban
Pridružen/-a: Tor Apr 2007 19:54
|
........sa ženama fin, sa droljama kurvin sin  |
|
|
|
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|